Regn.

Idag har det regnat småspik. Och så skall man ut med vovva, och regn är inte deras favvoväder heller, men vi tog oss ut en sväng i skogen. Kom hem blöta och vovva var hur smutsiga som helst. Allt detta grus som fastnar i pälsen. Det är bara att var i hallen, och sedan fram med dammsugaren och suga upp grushögarna som blir. Jag besöket pappa idag, fick kaffe med dopp. Han tycker att det är sååååå trist med regnet, för det blir lite ensamt då. Ingen som kommer ut på gården och snackar lite skit med varandra. Han skall tillbaka till läkaren om ca två veckor, och han hoppas på att få hjälp med rehabiliteringen. Han kan knappt gå längre och jag antar att det måste till en djupare undersökning om vad som har drabbat pappa. Vi plockade lite bland gamla saker som skall rensas ut, och fixade lite högar som skall tas om hand….

Sen sprang jag ner på stan för att köpa presenter!! Mannen fyller år på söndag, och bästa Krille fyller år i dag!! Samt att ett av mina bonusbarnbarn har fyllt år!! Mycket att fira blir det. Kul, kul. Förhoppningsvis så kommer de förbi på lördag eftermiddag, det ser jag fram emot.

Mannen har varit en snäll man, och gjort en hylla som han har satt upp i köket. Där kan jag ställa fina böcker, som jag läser mycket i och hämtar inspiration från. Så här fint blev det.

Och när det regnar, så får man i vissa lägen arbetslust, och Arne har även kaklat färdigt badrummet! Och så här fint blev det:

Det är ju långt ifrån klart, men när det blir klart så ska det bli så fint så fint. Och skönt att ha två badrum igen….4 pers i ett badrum är alldeles för lite!

Taito har fortfarande tratten på sig, han skulle slicka upp såret i ett nafs igen….men det läker fint, och förhoppningsvis skall han slippa den snart. Han hatar att ha den på sig, men han slipper den när vi går ut, och då är det ju bäst.

Jocå… man kan leta godis med tratt!!

Sen har mina bin varit riktigt produkteiva! Det kommer att bli massor med honung, så jag kanske skall vara glad att min semester inte börjar förrän i augusti! För jag kommer att få palta med honung, och vill man köpa är det bara att höra av sig!

Stellan har kommit in på Högskolan! Han skall läsa Filosofi i höst. Jag är så stolt över hans prestationer! Jag tror han kan gå hur långt som helst. Heja Heja.

Nu skall det bli en regnfri prommis med vovva, kan ju vara skönt att inte bli blöt.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s