På lillsemester!

Har vi varit! Vi tog hojen och for till Valdemarsvik! Där har släkten ett hotell. Hotel Viken, minsann. Ett mycket rart litet Hotell, som har det mesta, trevliga rum, god frukost, och bra service, skall ni nångång resa till Valdermarsvik, så skall ni absolut tänka på Hotell Viken.

  

 Vi hade mycket trevligt, med god mat, och himla trevlig samvaro.Valdemarsvik är en liten turisthåla, som lever upp på sommaren, men är ganska tyst på vintern. Men en mysig liten stad, med hamn och massor av småbåtar. Det är även ostkustens enda fjord!

Jaha, och detta skall väl föreställa en fotbollsspelare som hette Nils Liedholm, jag och sport….nä nä.

Vädret var inte skoj hela tiden, men det var inte mycket ide att klaga.Allt annat var så bra, så det förtog regnets effekt. Att åka hoj på Vikbolandet, var inte heller fyskam, man ser mycket fina ställen utefter vägarna, stöter på trevliga ställen. Bl.annat så var vi på hemvägen förbi en strutsfarm i Jönåker.

Man kunde handla allehanda strutssaker, såsom Strutslampor, glass gjord på strutsägg, strutsskinn, strutskorv, strutsleverpastej, strutskött, som är hur gott som helst att lägga på grillen. Magrare än kycklig, och man kan steka/grilla det lite sådär rosa, eftersom det inte innehåller några farliga bakterier, somtex kyckligkött, som inte blivit stekt/grillat ordentligt.

Sen kom vi hem till ett välstädat hem, som Johann hade fixat, det är skönt…att åka hemmifrån när det är lite ostädat, och sen när man kommer hem så är det hur fint som helst!! Underbart.

Stellan har kommit in på Högskola, och skall bli student till hösten, jag grattar i 180, skitkul, jag är så stolt över honom. Vilken kille man har.

Taito har fått nåt sår på benet, så det blev omläggning och tratt för hans del. Jag tror att det har varit en fästing, han försöker nämligen att ta bort dom själv, som han har börjat att slicka på, och nu vart det ett sår. Sp matte har lekt djursjukvårdare! Han fick en tratt på sig för säkerhets skull. Han slickar och slickar på förbandet. Han är lite deppig för det, kan jag berätta.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till På lillsemester!

 1. Ingmarie skriver:

  Vad mysigt! Och vilken lyx att komma hem och slippa städa!Men stackars taito. Hoppas det går över fort.

  Gilla

 2. Marie G skriver:

  Hejsan svejsan, Låter mys med en liten kortsemester:) Trist med Taito:( Hoppas han snabbt blir bra!!!
  Njut vidare av sommaren!
  Kramisar från Marie med Sheltieligan på landet

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Skönt med lillsemester.
  Taito blir nog bra snart.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s