Lååångsamt mala Telias tjänster.

Och äntligen dök det riktiga modemet ner på ICA idag! Nu skall vi bara se till att instalera, och det blir en utmaning kan man säga. Varken mannen eller jag är säsrskilt Hi tech, på det viset. Visst kan jag använda en dator, och så vidare, men det där med installationer är inte alltid det enklaste.

Och nu har jag jobbat två nätter, sovit jättegott, och desutom jobbat med Ingmarie, hur kul som helst, att vi äntligen fick jobba ihop!

På söndag så far vi till Vingåker för att äntligen få se mitt lilla barn barn. Jag kommer att ta massor med kort, om jag hinner, som jag ska lägga ut på bloggen, och skryta med. Ni kommer att bli så trötta på mig….

Värmen är både skön och lite plågsam. Vovva flämtar i hettan, och det är ingen ide att gå för långt. Loija blir så seg så seg. Taito och jag får vänta på henne ibland, vi plockar smultron vid vägkanten och hejar på. Skall försöka att ta mig till Tullarn nån dag för att svalka av både mig och vovva. Götapetter, jag har ju inte badat en enda gång denna sommar!!!

Mannen har börjat sin semester, jag får vänta i tre veckor till innan jag kan njuta av 4 veckors ledighet. Men då skall jag njuta, det är helt klart.

Imorrn slungar vi mera honung. Räknar med ca 12 kg till. I så fall: 24 kg hitills, blir en bra säsaong för mig.Kul.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lååångsamt mala Telias tjänster.

 1. Ingmarie skriver:

  Verkligen roligt att vi äntligen fick ett jobbpass tillsammans! vet du, jag sov också gott idag. Märkligt… det är ju både varmt och ljust menar jag.
  Lycka till med installationen och jag ser fram emot MÅNGA bilder från Vingåker! 🙂

  Gilla

 2. Vad roligt, jag längtar efter att se din guldplutt på din blogg. Honingen är snart slut, får jag tjinga på en till? Som jag givetsvis vill betala för.
  kram

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Aspelut Sylvia, vi har honing, och det är bara att ta med burken, så fyller jag på den, recykeling you know!
  Och, Ingmarie och Sylvia; Domenick kommer nu!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s