Med haltande internet….

…så kan det åxå funka. Jag har fått lite bilder på Domenick, som härmed läggs upp på hemsidan.

 

En liten bamseunge som vägde 4850gr, och var hela 55 cm lång. Duktigt av Madde att klämma ut honom måste jag säga. Sötaste ungen i hela världen förstås. Och jag längtar efter att få hålla honom i min famn snart.

 

Ja, och sen har ju allting varit som ett litet blurr i skallen på mej….Kanske att det beroro på att jag har varit lite nervös inför nedkomsten, skulle tro det va???

I alla fall så kör vi på ett mobilt bredband för tillfället, och det känns bra, annars har jag, konstigt nog inte saknat det häringa internätet så himla mycket…jo förresten, när vi skulle betala räkningr, förstås. Men snart skall det vara som vanligt igen, och förhoppningsvis skall det nya modemet fungera som förr.

Nu vet jag inte när jag kommer att skriva igen, för det blir nog inte förrän efter installationen. Så jag njuter av att vara farmor, och önskar alla en härlig tid.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s