Riktig sommarvärme!

Nu kan man väl ändå säga att värmen har kommit. Kanske en aning för varmt??? Men det gäller ju att inte klaga, så att nån bestämmer sog för att sänka tempen, nu skall man vara glad. Det är den bästa tiden just nu, på sommaren. Allt doftar, och träden har olika sorters grönt, och allt är verkligen på topp. Det är så vaskert ute att man vet inte vart man skall titta, och dofta och bara njuta av all fägring. Hänryckningens tid, det är nu det. Bara låtas sig hänryckas.

Sommaräng, på riktigt. Najs.

Sen kom grannen över. Han är viltvårdare, jägare osv. Han utfodrar vildsvinen i sin skog. Så han får en massa gott till dem från olika affärer som ej kan sälja sina grönsaker och sin frukt….en liten prick här…är lika med rutten tycker folk. Vilket slöseri! Helt felfria grönsaker och frukter. Vi fick tomater, körsbär, gurka, blomkål, sparris(MUMS), passionsfrukt, mango, persilja, purjolök. Allt i perfekt skick.

 

Det var bara till att börja hacka, koka, och frysa in….jag är glad. Att slänga mat är aldrig kul, men nu går vissa gosaker till vildsvinen, och vissa till oss. Bra fördelat.

Skönt med helg.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Riktig sommarvärme!

 1. Ingmarie skriver:

  Kan aldrig bli för varmt. 😉
  Och visst är det skrämmande med all mat som slängs! Faktiskt skandalöst!

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Skandalöst är ordet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s