Roligaste spåravslutningen!

Nu var det dags för att ha avslutning på spårkursen. Jag har haft med både Loija och Taito denna termin. Och det är alltid lika roligt att gå spårkurs. Vi är ju bevars med i den avancerade spårgruppen, förutom Loija, som fick hänga med på ett bananskal med sin nybörjarspårkurs. Men hon har klarat sig utmärkt och tar spåren ganska bra. Åldern till trots, hon blir faktiskt 9 människorår i augusti! Hon är inte lika självsäker som Taito, men det är ju inte att vänta heller, han har ju spårat ca 5 år längre än hon.

I alla fall så var det dags för avslutning, och den här gången skulle vi få åka till Slandön. Där har man spenderat en del lägertid som barn. Jag minns att vi tältade och dansade på nån loge, åt mat på backen, och hade det oehört roligt! På den tiden var det Unga Örnar som gällde.

Vi fick åka båt med hundarna dit, och det var ju inte så mycket folk på ön nu, så hundarna kunde springa helt fritt, och det kan man säga att dom gjorde! Förutom att vi lade varsit spår till vovva, så fick dom  springa runt och skälla och kuta i all världens frihet. Det var skoj tyckte dom. Och naturligtvis så var Taito den som ville springa, skälla på vågorna, och gapa i störta allmänhet.

När det sedan var dags för honom att ta sitt spår var han helt slut! Men han tog hela spåret i alla fall, och hittade slutet. Och idag skulle vi spåra med våran klasskompis vovve, så jag hade Diesel som spårhund, och han tyckte nog att det var konstigt att inte matte gick med honom. Och Taito han trodde inte sina ögon när inte jag var med och höll i linan.

Grillade lite i grillhuset!

 

Efter en liten prommis i skogen med vovva, så for vi hem med en annan båt. Och jag vill lova att ALLA hundar var redigt trötta efter den resan. Och likaså jag. Det var himla kul att se Slandön igen, jag har inte varit där sedan barnsben. En riktigt kul avslutning på en riktigt kul spårkurs.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Roligaste spåravslutningen!

  1. Ingmarie skriver:

    Tro jag det att ni var trötta! Kuta omkring på det där viset! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s