På äventyr.

Ja, lite granna i alla fall. På Ingmaries inrådan, så gick jag till Danne, som är Kinesolog. Han skulle säkert kunna bota min onda höft, den där slemsäcken, och nu har jag blivit utsatt för allehanda behandlingar! Koppning, som är sugproppar som sugs fast på huden…lite masage, stretching, en massa pickande med nåt slags ”vapen”. Samt två ”nålar” i vänster öra!

Syns väl inte sådär hejarns bra, men dom sitter där, och dom skall jag pilla på när det smärtar..

Sen har jag strosat alledels själv i Stockholm, på marknader och i affärer, och shoppat. Det var väldigt trevligt.

Köpte en massa gott i matstånden utanför. Ost och Fudge. Kul kul.

Sen mötte jag upp med Johanna på hennes jobb på Waynes vid Sergels torg! Hon skulle sluta och jag fikade medans hon städade, som en virvelvind for hon med golvmopp och sopborste,bar in stolar och bord, och sopade, och fejade.

Hej vad det går undan!!!

Och så har jag besökt Essensfabriken! Där kan man köpa det mesat i kryddväg, doftväg, och en hel del massa annat smått och gott. Jag köpte Vaniljolja, och kryddor. En riktigt gammal butikslokal med massor av charm och framför allt doft.

Föga visste min dotter vad som väntade henne när vi tog oss hem tillsammans; Magsjuka!! Hon har mått illa och varit så emlig hela natten, och nu hela dagen. Jag hoppas nu bara att jag slipper denna äckliga åkomma. Peppar peppar.

Jag tog mig ut i skogen en sväng med vovva. Det var skönt, men jag undrar var värmen är?? Inte hos oss i alla fall.

Nu är det bara att gå och lägga sig. Imorrn är det kvällsjobb som gäller. Sen skall vovva och jag på Spårkursavslutning på Lördag. Till Slandön, det skall bli skoj som attan. Mer om det kommer.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till På äventyr.

  1. Ingmarie skriver:

    Visst är han härlig? ”Danne”! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s