Så gick då dessa dagar!

Och med en fart som aldrig förr. Man kan undra varför det alltid skall gå så snabbt när man är ledig, och sen masar sig tiden fram när man är på jobbet??? Jag blir inte klok på det.

I alla fall, så har jag donat med växthuset, planterat mina tomatplantor, så nu är det bara att vattna och se. Jag har fixat med mina bin. Nu har jag återigen ”bara” två samhällen. Det ena var så litet att det inte var någon ide att försöka få till det. Jag vräkt de få som var kvar, och dom hyr nog in sig hos grannen….bikupan, som granne alltså… De andra två är starka och i farten, så nu skall jag verkligen försöka att inte låta dom svärma, och sen skall det välan bli lite honung i år igen.

Tomatplantorna fick väl inte världens vackraste kruka precis, men den fyller sitt ändamäl: att ge tomater på plantorna!

Sen har jag varit på Jubileum! Mitt emot våra hus så ligger ett rart litet ställe som heter Bergtorp. Där har unga tjejer och killar ridit på trevliga hästar, varit på läger under loven. Min Johanna har spenderat mycket tid där som barn, nära trevligt och väldigt skojigt. Som alla föreningar så har dom det inte alltid så lätt, ekonomi, och allehanda grannproblem gör sig påminda. Men i 30 år har dom varit verksamma! Det är inte dåligt tycker jag. Och där var det uppvisning av allahanda slag, det var hoppning med häst, voltige, och även agility med hund! Heja vad skoj det var! Och eftersom jag satt med i styrelsen ett tag på världen så vart jag inbjuden på gala middag på kvällen. Ohej vad trevligt och gott! Vi satt ute på stallbacken och hade det trevligt, vädret var på topp, och maten var jättegod. 

Här kommer en massa vålnader! Huvva!
 

Men det var en massa duktiga tjejer som kunde utför en massa konster och tricks på hästryggen!

Lite svårt att fånga på bild. Men skoj var det, att se alla dessa duktiga ungdomar, som har legat i hårdtröning för detta evenemang. HejaBergtorp!!!

I alla fall så sitter jag nu och våndas över att jag skall upp med tuppen imorrn…Vi har badat bastu, så jag tror att jag somnar ovaggad ikväll!  Snart skall jag börja att jobba natt på riktigt, och det skall bli skönt. Jag inbillar mig att jag får mera tid över till mina intressen och mitt liv, men det skall bli skoj att se. Jag antar att man aldrig blir riktigt nöjd, vad man än gör….Men totalt så var det härligt med lite ledighet, och krafter är hämtade, och vädret kunde väl knappast vara så värst mycket bättre än det var, så jag skall ju inte klaga….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så gick då dessa dagar!

  1. Ingmarie skriver:

    När börjar du????

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s