4 dagars ledig!

Och då får man inte spilla en massa tid! För fasiken vad fort det går när man är ledig, mycket fortare än när man jobbar!

I alla fall så började jag ledigheten med att stanna på Tunvalla handelsträdgård, mysigt ställe i en liten oas på väg hem. Det är litet, mysigt och väldigt bra kvalitet på blommor och plantor. Ingen hemsida tyvärr.

Där införskaffades två Fuchsior, och två tomatplantor. Nu skall här bli tomater. Mer kan jag inte bära på när jag bussar och går hem. Så nu har jag två fina amplar med Fuchsior i våran smatt. Jag känner det som om jag är ovanligt sen med blommor och blader, men jag tror inte det, för det har ju varit så varmt ett tag så man trodde ju att sommaren kom på en gång.

Sen Skall jag visa en bild på mon rosa Förgätmigej!

Söt, som socker. Jag köpte dessa frön i Canada när jag var där 2007! Och dom är fortfarande vid liv, och kommer igen år efter år.

Sen vart det idag, torsdag. Ledig, skönt, regnade på morgonen, så beslutet att städa badrummet stod fast. Oj vad fint det blev!

Sen kom solen fram efter att man kommit upp från källarten och badrummet. Den bev en trevlig skogsprommenad med vovva. Efter det var det till att cykla till Bergtorp för att inhandla närproducerade ägg från trevliga hönor av olika arter.

Var välan två tuppar det där, med lockar i fjädrarna.

SEN blir det kul! Jag har ju varit hos hund tränaren Johan på tidninge Härliga hund, Och fått tips om hur man skall få Taito att gilla sin reflexväst! Och nu har vi kommit med i ett reprtage i tidningen om hur vi har tränat, och hur vi skall fortsätta att träna!

Vad skojigt, och vad lärorikt det var! Han är bra duktig den där Johan, och jag ska nog ta mig upp till Solna i höst för att gå kurs med han.

SEN…så var det Taitos tur att ta Bronspårprovet. Och han spårade som en hel spårhund, men fel spår! Och som vanligt så är det väl skit på snöret som han har, dvs JAG! 4 timmar gammalt spår kanske var lite väl svårt, vad vet jag. Han är bäst i alla fall!!

Och nu blir det bingen, natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 4 dagars ledig!

 1. Marie G skriver:

  Härligt att det bidde ett reportage:) Måste kila & köpa tidningen!!!
  Å det där med blommorna, själv har jag massor av blommor…på landet!?!? Har ingenting på balkongen & det känns himla rackarns tomt. Måste bli ändring ”fniss”…
  Njut vidare, kramisar från Marie med Sheltieligan

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Det växer då ingen mossa på dig inte! Och vad roligt att ni är med i tidningen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s