Äntligen är den här!!

Värmen alltså! Ååååhhh vad skönt, vilken skön helg. Jag har hälsat på Kerstin i Gnesta, och hon har en gullig bebeis, så jag fick öva att ”hålla”. Lilla Malte, en solstråle.Snart snart har jag ett barnbarn! Kan knappt tro´t…

Sen har jag påtat i trädgården, det var härligt när man känner hur solen värmer. Detr känns som om man ligger lite efter med arbetet, men man hinner väl det med hoppas jag. Tid är ju inte precis nåt man har hur mycket som helst av….Grannaran har väsnats som bara den. Och man undrar ju om inte pensionärer, som är lediga alla veckans dagar, skulle kunna väsnas i veckan…men inte här inte. Här skall man såga, med sågklinga, och hacka och köra med allehanda högljudda maskiner. Lugn och ro på helgen??? Tja, si så där. Vi gick en sväng i skogen, där var det lite lugnare.

Min pappa har jag också besökt. Det går himla långsamt med hans rehabilitering tycker jag. Är det jag som har dåligt med tålamod eller??? I alla falla så fick jag ut honom på gården en sväng, och han träffade lite grannar och vänner som han kunde snacka lite med. Ingen som knackar på dörren inte. Det verkar som om man slutar med det vnär man blir gammal, man bara undrar hela tiden var pappa är, men ingen knackar på, konstigt.

Naturliogtvis har vi varit ute och spårat med….fasiken vad jag har hunnit med… Loija var hur duktig som helst, och vart glad över vad hon hittade i slutet!

Jippi vad roligt att spåra. Taito var som vanligt helduktig, han klarade vinklar och krokar galant.

Sen för er som ev. läser denna blogg som aldig varit i Södertälje, kan jag säga att staden INTE förtjänar sitt rykte! Det är en vacker stad med mycket närhet till vatten och natur. Saltsjön möter Mälaren, och som Lasse Berghagen sjunger, en blandning av sött och salt.

Vi har Kringelgummor, som har fått ge vägsuggorna en toutch. Och sen har vi Ejdern, ett av världens äldsta ångbåt. Det ni….kom hit och kolla…

Nu blir det bastu, och bingen….tidigt upp i morrnbitti.

Bara en sak till, grannen Olle, som gick till himmelen i höstas, har Magnoliaträd, som blommar för fullt. Vackra blommer dessa blommor. Blommar på bar kvist tidigt på våren.

NU skall jag ge mig. Natti natti!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen är den här!!

 1. Ingmarie skriver:

  Ja shit vad du hunnit med! Men vilken härlig helg!Tror den gav mycket energi trots sin intensitet. 🙂 (?)
  Och vilken fin magnolia… 🙂

  Gilla

 2. Glasberga skriver:

  Du hinner alltid med så mycket på helgerna … själv sitter jag inomhus! i detta vackra väder 😦 Men snart så kommer jag ut, då ska jag dansa barfota på gräsmattan och bara njuta av ledigheten. Sommarlov … tiddilipom 🙂
  kram S

  Gilla

 3. Glasberga skriver:

  ps
  Magnolia är så vackra …

  Gilla

 4. anncha0117 skriver:

  Sylvia!! Sommarlov!! Det var välan länge sen man hade det!! Passa på att njuta av det, skolflicka där. 😉
  Ingmarie, ja ibland så känns helgen så kort, men sammanfattningsvis kan man hinna mycket….flämt pust!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s