Brasa eller inte.

Eftersom vi är två hemmagrisar, så gick vi inte iväg fär att kolla på nån brasa i närheten. Inte för att det saknades brasor, men det var lite kallt och urrigt, och vi var helt själva, inga ”barn” som babblade på, och inget främmande heller. Så vi bestämde oss för att grilla, för oss själva, och kunde faktiskt sitta ute och gotta oss i solskenet tills kl halv 7 ungefär. Sen vart det full fart in, för vi bestände oss för att basta….utan att trängas alls, riktigt bra faktiskt. Sen vart det TV en stund för att bara falla ihop av trötthet i bingen. Och det var våran Valborgsmässoafton. Typ sånt vi gillar.

Idag har jag badata Loija, och det var behövligt kan man säga. Hon var bra smutsig, och fick även en stund med borsten, först var det oskönt, sen tror jag hon njköt av att bli av med all underull som kliade och skavde. Hon njöt av att bli ompysslad. Nu är det bara Taito kvar, och det blir en annan historia…..mera tvång och inte så njutbart…tycker han. Trilskar mycket mera an sin mamma. Jag skall ta det en annan gång.

Jag har hälsat på hos pappa, och tvingade ut gubben på en prommis, han behöver träna sina ben. Han har gått ner sig lite under sin konvalecens, men nu jäklar ska gubben komma igång. Ont har han, svårt för att gå har han, men han kämpar på.

Nu stundar arbetsveckan, bara kvällar!! 4 irad….kul??? njae, roligare saker finns att göra.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brasa eller inte.

  1. Ingmarie skriver:

    Tycker det låter sim en riktigt skön Valborg jag! Men vart tog värmen vägen? Och varför jobbar vi aldrig samtidigt????

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s