Jodå…så att…

..Påsken firade i lignets tecekn. Vi njöt till fullo av det undewrbara vädret, goda vänners lag på Påskaftonskvällen. En och annan tupp åkte fram, och skall snart tillbaka i lådan. Att vara ledig så länge tillsammmans var skönt och uppvilande.

Så resten av veckan svischade förbi i rallytakt. Jobb och jobb, och nu lite ledigt igen för att fira Valborg. Ett förfärligt firande kan man säga, men det är bara trevligt. Trevligt att varar ledig, och trevligt att solen och värmen är här.

Jag har sett årets första Huggorm, på nära håll till och med, fast utan nåärkontakt, som tur var. Mina känslor till dem är kluvna, jag tycker att dom skall finnas, absolut…men inte så nära mig och mitt hus. Det har varit mycket ormar de två senaste åren, och det är bra, för dom tar sorkar och möss. Och nu när det äckliga dvärgbandmasken har intagit Sverige, så kan dom få ta hur mycket möss och sorkar som dom vill, inte mig emot. Men det var grymt jobbigt när Loija fick känna av huggormens gift. Och det är precis två år sedan nu.

Jag har bara plåtat lite, men lägger in ett par bilder på vackra inomhusblommor som jag har i mina fönster. En är min vackra Spindellilja, och en är en fin kaktus som jag inte vet namnet på.

Japp…det var väl det helle, för idag. Ikväll är det nattjobb som gäller, och sen skall vi fira. Nu skall jag gå på Bröllop.

Trevlig helg alla goa vänner.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jodå…så att…

 1. Marie G skriver:

  Trevlig Valborg! Hoppas ni får en härlig helg:)
  Kanske vi kan få till en promis snart ha,ha,ha…
  Kramisar från Marie & Sheltieligan

  Gilla

 2. Glasberga skriver:

  Du har då gröna fingrar, jättefina blomster ju 🙂
  kram S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s