Äntligen har solen anlänt.

Och värmen. Helgen har varit underbar vädermässigt sett, och vi har donat och fixat, grillat och trivts i våran stökiga trädgård. Bina har surrat, och jag har gjort vårfint åt dom. Tre samhällen som det verkar just nu, men ett av dom är så litet så lite, att jag vågar inte tro att det skall klara sig….men vi får se, allt kan hända, och jag är glad att ialla fall två samhällen har lyckats ta sig genom den långa vintern. Sen har vi städat, Påskstädat, och fy tusingen, vad dammigt och och grusigt det var på golvet. Men nu är det snyggt och pydligt, en och annan tupp har dykt upp på borden, och nu skall jag bara jobba två dagar och en natt, sen är jag ledig hela sköna Påsken, och då skall det bli bra väder då med.

Slemsäcken, Sylvia, vi har sådana vid alla leder i kroppen, vad jag fattar, och min onda sitter i höften! Inte kul, gör skitont. Man skall vila, och ta det lugnt! Jiipppi…det är ju lätt.

Nu…ut en stund till i solen. Kram alla!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen har solen anlänt.

  1. Ingmarie skriver:

    Ja som vi LÄNGTAT! Har varit tvungen att nypa mig i armen flera gånger för att kolla så jag inte drömmer. Jihaaaa!:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s