Ja, lite annat som man har pysslat med…

Var ju att på fredagen så var jag ute med en Annika, kompis från jobbet, och skulle ta en öl, och äta gott. Det gjorde vi minsann. På Minako, så vart det mat för magen och ögat, dom kan, dom där japanerna.

 

 

 

 

 

Och på stan har det blivit Påskyra!

Härlig med lite kul saker som lyser upp det hela.

Sen har vi varit sista gången hos Johan på Fria Hundar, så nu kan jag bara säga att håll utkik i kommande nummer av Härliga Hund! Jag säger inget mer! Och ja, där vart han då med på kort. Han hade 4 vovvar i bilen, som hade öppen baklucka, medans vi gick in i huset och pratade i en timma. Och när vi kom tillbaka så satt hundarna kvar som små ljus!!! Hur kan man få till det så???

Det kan man ju tänka på….I alla fall så lyckades vi få på västen på Taito, och han lekte mad Sally, som är en reko brud, och alla vart allmänt impade över hur bra det gick! Till och med jag…Sen vandrade vi på KArlbergssidan efter vattnet igen, och kom så småningom till Centralen. Och götapetter, vad joggare det var som var ute och kutade. Nu har dom allt kommit fram igen. Man ser att våren är kommen, för det var mycket mera folk ute än när vi gick där sist, och inte blev man så smutsig heller.

När vi kom hem hade Stellan gjort våfflor, riktiga våfflor, behöver man säga att de var goda?? Näe, kunde tro det.

Jahapp, jag har liksom kommit lite på efterkälken när det gäller att blogga i rätt ordning, men det får man tåla. Hittar lite annat att dona med än att sitta framför burken. Sånt som gör att jag tappar fokus på min vårtrötthet, så det är bra. Läste att var 4:de människa blir trött och deppig på våren, vilket faktisk gjorde mig lite glad, för då är jag inte ensam om det. Vilket man kan tro när alla bara prata om att ljuset och våren gör dem glada och pigga! Så nu kan man vara trött och deppig på våren utan att skämmas….

Vårkramar till alla.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s