Long time, no see!!

Göta Petter vad tiden bara går….skönt är det i och för sig, för våren och sommaren närmar sig mer och mer. Snödroppar i massor äe på väg upp på gräsmattan. Och min sega status håller nog sakta men säkert på att bli lite bättre. Jag tar D-vitamin, och försöker att göra sånt jag gillar. Men snart får man ju börja rota i jorden, så då blir det ju roligare på alla sätt.

Helgen som bara rann förbi i superfart, blev rolig och lite händelserik. Johanna fyllde ju som sagt år, hela 21 år, och hon och jag började dagen med att traska iväg till pappa, med vovva. Pappa hade fixat Våffelsmet, och vispgrädde, sylt, div måstetillbehör när det gäller våfflor. Vi gräddade våfflor, åt och hade det allmänt trevligt. Pappa var nöjd med att få besök, han kommer inte ut så ofta med sitt nya knä, men han längtar efter värme så han kan sitta ute i solen.

Efter denna utsökta lunch kom mannen och hämtade oss, och vi for hem för att göra oss ännu vackrare, för att ha en trevlig kväll på en av våra favoritrestauranger. Lemoni. Gott och grekiskt.

På söndagen träffade jag Monika vid hagarna i Ragnhildsborg, för att ha en trevlig stund med våra vovvar. Taito var förstås en riktig sprakfåle, och var rätt kaxig mmot stackars Billbo, men han fräste ifrån den där irriterande ”gubben”, och sen var det lite lugnare. Och Taito fick på sig sin reflexväst, och gick med stolthet i gången, hela vägen hem med den. Fantastiskt!

Sen for vi på modevisning i Taxinge, kläder och underkläder, från Monika. Vackra modeller med kurvorna på rätta ställena. Och fina klänningar. Goda kakor, det är ju kakslottet det där. Taxinge slott. Skall ni nån gång fika kakor som smakar som kakor ska smaka, ska ni definitivt åka dit! Jag är mycket kräsen när det gäller kakor, men dom kakorna kan slinka ner till och med i min mage.

Och, som Sylvia brukar säga, Till sist, för att inte göra inlägget för långt och jobbigt att läsa: Mina barnbarn. Två ute och en ”inne”.   Vacker bild på barnet i magen.

Johan och André

 

 

 

 

 

Samt lilla ?….i magen på Madde.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Long time, no see!!

 1. Ingmarie skriver:

  Milde himmel! Jag tycker då inte det verkar vara något fel på din energi! Vilka dagar! 🙂

  Gilla

 2. Glasberga skriver:

  Hej farmor, kul att du börjar se ljuset i allt mörker 🙂 Själv äter jag också vitaminer så att det ljusnar även på den här sidan av stan. Vi måste ta en latte eller kanske ett glas vin nån kväll snart. Måste bara bli klar med alla kolhydrater först. Kul med bebisen, väntar med spänning att få se honom på ”riktigt”!
  kramiS

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s