Inte bara bloggarkompis…

…utan kollegor, på riktigt. Ingmarie och jag har blivit jobbarkompisar, det är toppenkul att ses ”på rikigt” lite då och då.

Imorrn är det dags för att uppdatera oss med Johan från ”Fria hundar”. Nu ska det bli spännande att höra vad han har att säga om Taitos framgångar. JAG tycker att det går ganska bra. Vi skulle ju backa med träningen och bara satsa på att han skulle acceptera att reflexen fanns så att säga. Så jag tar fram västen, klickar och ger godis varje gång hann snuddar eller duttar med nosen på den. Och numera går han inte undan ens när jag tar fram västen. Han letar godis under den, han ställer sig på den, han kampar med den! Det går framåt…Jag har skaffat mig TÅLAMOD! Det går framåt sakta men säkert, väääldigt saaakta…men säkert.

Nu…arbetsdags…

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inte bara bloggarkompis…

 1. Ingmarie skriver:

  Jag tycker det känns fantastiskt bra och tryggt att ha dig där! Hoppas det blir många gemensamma pass!!!! Och vad duktig han är! Snart kliver han i den själv ska du se!:)

  Gilla

 2. Marie G skriver:

  Du ÄR DUKTIG i din träning:) Håller tummarna för att det blir ett reportage i tidningen:))
  Ha en underbar helg, Kramisar från Marie & hela Sheltieligan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s