Nu kan jag berätta….

…att Johanna sitter på planet till Bangkok, där hon skall byta mot Stockholm. Så nu skall jag berätta vad vi gjorde. Johanna gav sin pappa en riktigt fin 50 års-present, som skulle hängas på väggen. Och det är ju lite så där,att vissa saker tar en himla tid innan det blir fixat och färdigt! Av vilken anledning kan man aldrig få reda på, men så är det.

Men nu vart det lite bråttom, borra, snickra fixa… Och Voila!

Nu är den på plats. Den fina tavlan som hon har gjort efter ett foto av sig och sin storebror, på semester på Öland för ett antal år sedan. Läckert. Och den passade så fint på sin utvalda plats.

Nu skall vi följa hennes resa tillbaka till Sverige, i tankarna. Stellan gör kladdkaka, och vi andra kanske en skylt att visa upp på flygplatsen….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu kan jag berätta….

 1. Ingmarie skriver:

  WOW! Urtjusigt! Och självklart ska ni ha en skylt som möter henne på flygplatsen. En som verkligen syns med bling bling och tingeltangel. 😉

  Gilla

 2. Glasberga skriver:

  YES, vad ni är duktiga. Tavlan är jättefin och sitter på bästa platsen tror jag. Försök att sova någon timme i alla fall.
  KramiS

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s