Om mindre än en vecka….

…kommer våran lilla ”Skrutt” hem. Ja, så liten är hon ju inte längre, och ännu mer har hon välan vuxit sen hon for! Vi har saknat henne varje dag, och längtat oss galna efter henne. Och snart är dagen här! Som hon skall komma hem på. Kl 06,00 på onsdag morgon, den 2 feb, landar planet, och då har nog Arne och jag varit där i ett par timmar….för att värma upp….

Vi skall ta med min gamla dunjacka, mina tjockbrallor, stövlar mössa och vantar. Temperaturskillnaden är ca 35-40 grader, såp jag tror att hon kommer att hacka tänder i ett par veckor.

Här hemma i det kalla nord, var det dock -12C i morse igen. Åhi Åhej. Men det var bara att gå ut i naturen med vovva. Solen sken och Kerstin och jag gick till Ragnhildsborg. mer än två timmar var vi ute, sen var kinderna rosiga, kan jag säga.

Snart stundar nattjobb, en enkel natt, sen är jag ledig i en hel vecka….najs.

Bara hoppas att SL kan sköta sig, och busschaufförerna i Södertälje kan vara så vänliga att vänta in ett försenat tåg…som dom skall göra i 5 minuter. Men här i stan råder det anarki hos busschaufförerna, dom kör hellre tomma, än väntar in tåget, och låter oss passagerare följa med, som man ska. Blä för dom.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Om mindre än en vecka….

 1. Johanna skriver:

  Haha, ja det kommer nog vara lite skillnad, men jag kommer nog klara det snabbare an du tror. 😛 Varmen tar ju livet av mig har borta! Phew!
  Ni far kopa mig en kaffe tror jag. 😛 Eller sa gor jag det pa STARBUCKS. MEH.

  Awww, Jag kommer hem snart sa da kan jag hjalpa. 🙂

  Gilla

 2. Glasberga skriver:

  Jo, jag förstår allt att du längtar efter dotter. Skönt att få hem henne igen… Å det var en väldans fin bild på björken du tagit Lotta! Kramar

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Det skall bli jätteskönt att se henne….
  Jorå, björken var snygg..

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s