Dags för slask???

Idag har det töat och varit takdropp! Några av bina har varit ute och bajsat…..men det är ju alldeles för tidigt! Fast att solen sken var ju jätteskönt. Men denna dag har varit fullspäckad med grejorattgöra.

Först handla, tur att man har en snäll son, som gärna hänger med, sen hem och äta, sen hälsa på pappa, sen kolla in världens sötaste valpar, sen ut och gå med vovva, sen äta, sen basta, sen skypa med kusin Paula i Canada! Så ser denna helt vanliga(?) söndag ut. Alltså helt vanlig är den ju inte. Jag fösöker att ta det lilla lugna på söndagen, men denna dag var det inte det lilla lugna, kan man säga.

Sötaste som finns alldeles nybakade valpar, kolla in Maries sida, fullspäckat med gulliga valpbilder, man dreglar. Tack Marie för att jag fick komma upp och se dem på riktigt!

 

Tur var det att Kerstin och jag hann med att ta en skidtur på Viksbergs Golfbana, innan snöovädret, och slasket, i torsdags.

Mot oändligeheten…och vidare.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dags för slask???

  1. Marie G skriver:

    Tack för besöket & Tack för Grattis till valparna presenten:))
    Kramisar från Marie med Sheltieligan + valpar:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s