En riktigt trevlig dag.

For upp till Stostaden Stockholm på morgonen, för att träffa Ingela, och leverera en mössa till Ingmarie. Det var så himla kul att se Ingela igen, vi har inte setts sedan i somras. Vi tog en lång prommis med hennes lilla Dino, och slapran har gått i ett kan man säga. Gick ut på Långholmen, där det fanns massor med hundar som sprang Där får man släppa sina vovvar, vad trevligt! Blev bjuden på lunch med. Och allt snackandet gör så att jag glömmer att fota hela tiden. Ingela är en mycket tapper och modig tjej från mitt jobb. Vi har så trevligt tillsammans. Strosade i lite butiker, handlade lite Julsaker på rea.

Och att sedan få träffa Ingmarie IRL, som man säger, var också så himla kul. Man läser varandras bloggar och tycker att man ser varandra framför sig, och att man känner varandra ganska bra. Men inget är ju som det riktiga livet. Synd att jag inte hade mera tid, men det här är välan inte alls den sista gången! Hoppas jag.

Sen blev jag hämtad av mannen i Årstaberg, och vi for mot hundmatbutiken, och männskomatbutiken. Och när vi kom hem hade Stellan börjat med middagen! Vilken kille man har, världsbäst!

Sen var det ut med Taito, som kunde gå lös på promenadvägen pga väldigt höga snövallar!

En riktigt bra och trevlig dag!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En riktigt trevlig dag.

 1. Glasberga skriver:

  Det där lät ju jättemysigt … och promenera på långholmen….Men det får duga med en promenad runt Östertälje istället … med Iceman lösspringande bredvid, det gäller bara att få ut honom, sen kan man koppla lös honom :-))
  Kram S

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Bra med de där karlarna, de nöjer sig med det lilla.
  Bra att han kan lös…;0)

  Kram själv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s