Lugn och lugn….

Idag kom pappa hem från sjukan. Nyopererad, nytt knä, ont som f-n. Med en massa hjälpmedel…och vad händer??? Johodå, den förbannade chauffören som kör taxi för färdtjänsten, är en skitstövel av värsta rang! Han skäller på min pappa för att sjukhuset inte har beställt sjuktransport! Är det hans fel? Näe! Skall HAN få skit för det? Näe, verkligen inte! Fy F—n säger jag bara. Är det ett serviceyrke?? JAAA!

Pappa är snart 84 är gammal, och kämpar som en galärslav för att få ett drägligt liv, laga mat själv, tvättar själv, och stapplar omkring nere på stan och handlar själv, så gott han kan. Och sen ska en jädrans idiot till yrkeschaufför få honom gråtfärdig. Jag ringde direkt till Färdtjänsten och klagade högljutt. Arg som ett bi var jag. Nu är jag gladare. Pappa fixar det nog, envis som en röd gris är han. Allting är klart för honom nu, mediciner och mat och potta och allt det där andra som skall fixas, Och han har lagat mat!  Sicken gubbe. Blir jag som han när och om man blir så gammal, skall jag var glad!

Slutet gott, det mesta Gott.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s