Skall man få panik nu??

När Julen står så nära inpå…Jag känner mig lugn som en filbunke. Man hinner det man hinner. Man måste göra sånt man gillar också. Och det har jag gjort. Jag har varit på Hundutställning, utan Johanna detta år. Men med Kerstin och Finn. Finn är 10 år, och han klappade alla hundar som man fick klappa….vi kom tidigt och åkte hem ganska tidigt. Jag hade kunnat gå mycket längre, men det var skönt att komma hem med. Att börja Julstöka lite.

Många fyndpåsar blev det, godis till vovva och saker till mig….alla får påsar.

Sen har ju pappa blivit opererad, fått ett nytt knä! Nu har han två nya axlar och ett nytt knä! Snacka om reservdelsmannen! Allt gick som smort, och han är taggad och idog, skall träna och rehabilitera sig. Sen skall det andra knät bytas ut! Jajamensan, han är på G. Kul att se honom. Kämpar som en raket. Uppåt och framåt! Jag är så glad för hans skull. Han är en riktig fighter.

En och annan promenad har man ju hunnit med, och snö har det fallit. Vi har skotta snö X flera kan man säga. Tur att det är pudersnö, och inte blötsnö. Vackert är det fortfarande. Lite tungt att gå, men skall man träna så är det finfin träning; att pulsa i snön.Och så här kan man se ut efter en långis med jyckarna, i snövädret. Borde använda skidorna mer, men det finns inga spår i närheten, och DET är tungt…att spåra skidspår.

Sen har vi gjort världens godaste Leverpastej! Som varje Jul. Nu var pappa på sjukan, men Farmor och resten av familjen donade och stod i.  Och det vart riktigt gott som vanligt. Jag tog med macka med pastejen på till Pappa, han vart glad. Imorrn kommer han hem, och jag skall möta upp i lägenheten, sen kanske man går hem och kokar kola, gör Jansson, och rullar köttbullar. Eller nåt….Härligt att Julkänslan infinner sig igen. Skönt, lugnt och roligt.

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s