Och tiden den bara går…

Alltså, att man har tid att jobba! Jag har faktiskt inte det. Jag hinner inte med mycket av vad jag skulle vilja göra! Till och med vintern finns det otroligt massor att göra! Och just nu skulle man behöva skotta snö….det kommer ner hur mycket som helst. Men jag skall först ut med vovva, men det blir inte så värst långt. Jag tänkte ta med Loija, och hon är lite halter, så hon har vilat rätt många dagar, men nu behöver hon ut och röra på sig. Så det blir en lite snöpulsande prommis i skogen.

Lucia har ju kommit och gått. Och Ellinor var så vacker som man kunde tro. Vi har även fått se Lucia på jobbet, det var vackert och stämmningsfullt.

Sen har jag varit på en marknad med mina salvor och trutvallor, jag hade även lite bivaxljus. Det var en trevlig människa som upplät sitt hem till alla duktiga människor som sitter hemma i stugorna och pysslar! Det var som att gå på vilken trevlig Julmarknad som helst. MASSOR med folk, MASSOR med grejor,  ljus, smycken, och allehanda godis, kakor, och you name it! Mycket trevigt.

Här sitter Sanna, hon som kom på iden att jag skulle vara med på marknaden, för att det var hos  hennes granne det var marknad! Hos henne fick jag middag, och trevligt sällskap innan det bar sta´ till grannen. Det var mums. Problemet är att jag inte kan min mobilkamera så bra, så när man skall ta inomhusbilder, och folk rör sig hela tiden, så blir det suddigt. Men en vacker så ska jag lära mig!!!

Sen vill jag bara tala om att det var ett slags fenomen som tydligen kallades för Halo, och hade med solen att göra, uppenbarade sig för mig förra veckan. Jag forstod inte då vad det var, annat än att det var vackert. Och jag fångade den på bild. Och det såg ut så här:

Det såg ut som om det kom upp glöd från träden, och solen var i uppgång till höger i bilden. Det var otroligt vackert, och läckert. Att jag fick se det, och att jag läste om det sen, efteråt. Till och med ”Piffen” vart hänförd….tror jag…

Tebaks te verkligheten, ut och gå….städa lite….pynta lite till….snart kommer tomten…..

 

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Och tiden den bara går…

 1. Ingmarie skriver:

  Jag har inte heller tid att jobba! Vem kom på en så dum grej? 😉 Men jobbet i Skåneland är kul! Så det kanske är det som är ”knepet”. Jobbet ska inte kännas som ett jobb utan som ledighet. 🙂

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Vet inte var min kommentar tog vägen så jag provar igen.
  Jag har heller inte tid att jobba! Vem kom på det dumma? Men jobbet i Skåneland är bara kul. kanske det är det som är ”knepet”. Att ett jobb inte ska kännas som ett jobb utan som ledighet. 🙂

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Men båda finns nu…
  Vad är det du pysslar med som är så kul…..inte kan det väl vara sjuksysterjobb??…eller???

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s