Alla Helgons Helg!

Helgen har vi ägnat åt att tänka och minnas alla dom som inte finns med oss längre. Tänt ljus, varit på kyrkogården, och träffat dom som vi har nära oss.

Jag har tänkt mycket på min Mamma, som lämnat ett stort tomrum bakim sig. Hos mig, i mitt hjärta.

Kyrkogårdarna är extra vackra denna helg, och vi besökte både Södertälje Kyrkogård, samt Tveta Minneslund, där just mamma finns

Vädret har ju varit på topp, så vi har tagit sköna promenader, och känt att solen har lyst upp hela hjärnkontoret, det har varit väldigt skönt. Jag har lagt spår till både Taito och Loija, dom har klarat det perfekt….vad annars kan man vänta sig…..

Vi har ett par Naturreservat helt nära oss. Bl.annat Korpberget. Klättrar man upp där så har man en enastående utsikt mot Mälaren till, och ser inloppet till Södertälje.

 

Nu är det ny arbetsvecka…igen…fattar inte vart tiden drar iväg nånstans, jag ser den ju inte.  Nu skall jag i alla fall ut och gå, och idag var det myggfritt kan man säga. -9,3 grader när jag gick upp. Men solen, den skenar från klarblå himmel och det är underbart ute.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s