Jag håller med….

Sylvia, som kommenterade mitt inlägg om den eviga sysslan ”städning”.

Livet ÄR alltför kort för att bara städa och damma. Just nu så får jag det till mig igen. Astrid, som kämpar, mår inte så bra. Och jag hoppas och ber att det skall vända för henne.

En människa som är sjuk, vill bara en enda sak. Att bli frisk! Alla vi andra kan önska oss massor med saker, men när vi själva blir sjuka så vill vi bar en enda sak. Man kan ju tänka på det. Och att leva i nuet! Här och nu, lever vi. Det tjänar inte så mycket till att klaga på dåligt väder, eller mörkret som kommer, utan skit i vädret och gå ut, och tänd ljus som värmer och lyser upp i mörkret.

Snart har det gått ett helt år sedan mamma gick bort. Och det är fortfarande så tomt så tomt. Och för lilla pappsen är det väl ännu tommare. Jag tänker på mamma varje dag. Året har gått i rasande fart, och att leva i nuet är lite svårt när det bara rusar som ett Expresståg. Men man kanske skall försöka i alla fall. Och jag skall gå ut, i mörkret, och uselvädret. Och jag skall njuta av att får vara ute, andas ren luft, ha tre underbara barn, ha en underbar man, äga ett hem, och två hundar…osv, osv.Sen är det välan bara tillbaka till den bistra verkligheten, gå och lägga sig  och sätta klocktrollet på 4.40….DET blir svårt att njuta av, men jag kämpar med det….

Lite dystert inlägg, men ändå en tanke som jag tänkt….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag håller med….

 1. Ingmarie skriver:

  Åh jag förstår så väl hur du känner. Är inne i samma rundgång själv. Ekorrhjul är bara förnamnet… Och det ÄR svårt att ”hoppa av” för man har ju för sjuttsingen inte ens tid med det!
  KRAM

  Gilla

 2. Marie G skriver:

  Jag håller med jag oxå….Tankarna blir aningen dystra i bland men att ha konstant värk i 29, 5 år tar på en:( Tur då att man har dom 4-benta som måste ut i ur & skur:) Vi har ju verkligen en underbar natur här i Sverige:)
  Ha en underbar dag!
  Kramisar i massor från Marie med Sheltieligan

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Ingmarie: Alltså, ibland undrar man ju nästan hur man har tid att leva???
  Zoom Zoom.

  Marie: Man m,åste ju få vara lite Dysterkvist ibland, för då finns det en chans att se vad man har att vara tacksam över..

  Kramar Kramar till livet, och alla.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s