Älgtider och höstmarknad.

Söndagsförmiddag spenderades på Skillebyholms höstmarknad. Vädrets makter vad med oss för det mesta. Lite regn kom det, men det gjorde inget. Pappa var med, och vi stapplade runt ikring alla försäljare av smycken, salvor, smedjor, honung, fårskinnsfällar, och en massa annat pyngel. Lite tråkigt grönskastånd kan jag väl tycka! Höstmarknad?? GRÖNSAKER??? Jaja, gott fika var det i alla fall, och lilla papsen var nöjd, han träffade lite folk han kände, och han kan ju snacka. Köpte lite äpplen, och drog sen hem igen.

Älgar då?? Jodå, dom ser vi i skogen och trädgården. Jag mötte en älg när jag var ute i skogen med  vovva, och det var tur att inte dom såg älgen för så hade det blivit jakt, kan jag säga. Huga, stora rackare det där, kort vart det men lååångt ifrån.

Syns som en väääldigt lite fläck till höger om tallen.Sen var det hela fyra stycken i grannens trädgård när vi kom hem ikväll. Och usch, man ville väl inte riktigt gå ut med vovva i detta läge, men man är ju tvungen renat av. Dom gillar äpplen. Och bra att det är grannens tycker vi…

Här skäller Taito på vattnet, vet inte varför han skall gapa på vatten som rör sig, men om man skulle ta och "slänga" i honom i spat….då blir det väääldigt tyst…


Och, nu har hlstvädret kommit. REGN REGN och så lite mera regn….
Gilla läget…

Natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Älgtider och höstmarknad.

  1. Ingmarie skriver:

    Tycker DU verkar hitta på en massa kul! Hoppas kunna ta mig till "Bondens"när det börjar. Älskar det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s