Loppis…..

 
 
 
Idag var det Bakluckeloppis på Norrlöt i Enhörna, utanför Södertälje.
Där stod Gun och jag med en massa andra entusiastiska loppisförsäljae för att göra sig en liten hacka. Men mest för att ha lite skoj också.
För det har man, skoj. Att det är poppis, det kan man fatta, för vilka fynd man kan göra. Och i dessa köp och släng tider, så är det kul att se hela familjer som gör fynd åt alla i familjen, både billigt och bra.
 
Vi hade tur med vädret, det kom lite stänk från ovan, men inget skyfall. En helskön dag, med mycket skratt och glada kunder.
 
När jag kom hem så var mannen ute på sitt, och Stellan oxh jag bestämde oss för att svulla en pizza. Gott……kanske att brallorna sitter liiiiite trångt efter semestern. 
 
Taito fick hänga med på en aaaningen längre prommis idag, han verkar allt lite piggare, men nu skall man väl ta det lugnt ett tag till kan jag tro.
Men hans humör är dock inget att klaga på, det går nog aldrig ur honom, vad som än skulle vara. Det är skönt.
Snygging.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Loppis…..

 1. Suneeta skriver:

  Vilken fin bild på din hund!!! =) //Suneeta & Leonbergern Chanelchanelsuneeta.blogg.se

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Du är så himla flitig med att fixa och göra sånt där som jag tänker att jag verkligen BORDE göra. just bagagelucke loppis är ju en supergrej! Vi har visserligen ingen bil just nu men jag antar att man kan vara med ändå?

  Gilla

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Absolut Ing,arie, det finns ju massor med "vanliga" loppisar med. Jag tycker att det är himla kul med loppis.Och nu efter mamma vart det en hel del som kom till användning för andra glada människor.Jag skall stå på en till i oktober, sen är det nog slut för i år med loppisar. Men då, då blir det Julmarknader….;=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s