Vart är regnet???

 
 
 
Det skulle komma en massa regn har det lovats, men inte ännu inte.
 
Sol var det i morse i alla fall, vi for ut till Tullarn vid 8.30 tiden för ett dopp, och döm om vår förvåning när det redan var 5 bilar där…en lördagmorgon, vilka är vakan tidigare än oss, tänkte vi. Naturligtvis hundägare och barnfamiljer, och så vi…i egenskap av hundägare.
 
Taito simmade en god stund efter världens största pinne, jag hängde på, och kastede den så långt jag bara kunde. Han blir bättre och bättre på att simma efter pinnar och bollar, men det är fortfarande liiiite trögt att komma i vattnet. Men med lite milt tvång, så går det jättebra. SKall se till att husse skulle kunna fota nån gång.
 
Sen for vi hem och gav hundarna frukost. Och jag må säga att sedan jag bytte foder, från torrfoder till färskfoder, ser lite ut som kättfärs, så har jag aldrig sett att hundarna ätit upp allt på mindre än två minuter.
 
GLUFS säger det! Och matte gillar…
 
For sedan iväg på cykel till min pappa som bjöd på sillsallad på balkongen. Det smakade jättegott, sen kom det lite regn, och vi for hem i ett nafs, för att inte bli fast i den kommande störskuren som skulle komma….men se det vart tji på den. Och regnet som behövs så väl, allt är snustorrt och man får vattna och vattna, och vattna….och till sist gick våran vattenpump sönder….
 
Men på tal om vatten, så var vi på stan innan vi åkte till pappsen, och där har dom ställt upp världens vattentorn. Och det är väl nåt som Tom Tits experiment har satt upp, vad jag kan fatta.
Jag antar att det skall roa barnen mer än vad vi stora blev roade av det, vatten är ju alltid lockande.
 
 
 
I alla fall ter sig dagen till ända snart och vi skall basta och kolla TV, och hoppas på regn.
Skönt på sätt och vis att det ar liiite svalare. Man orkar promenera, och vovva orkar promenera.
 
Har förresten börjat med Metacam till Taito igen, och sen skall vi kolla blodprov om ca två veckor, sen får vi hoppas att han skall bli BRA nån gång.
Har funderat på det där med fästingsmitta. Trots fästinghalsband så har han ju fästingar ibland, och speciellt eftersom han badar ganska ofta. Hans päls kan ju gömma en hel del kryp, den är ju ganska maffig kan man säga. Kanske det är så att han har en infektion i kroppen, han sackar ju lite grann när vi är ute och går. Jag har trott att det kan bero på värmen, men det kanske är så att han har fått sig en "kyss" av en äcklig fästing, och den j—ln har smittat han med nå skit.
Jaja, det återstår att se…..
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vart är regnet???

  1. Ingmarie skriver:

    Undrat mer än en gång vad SMHI håller på med. Spå väder kan de då inte!

    Gilla

  2. Sylvia skriver:

    Regnet var i Strängnäs! Även jag var i Strängnäs när regnet kom dit. 😦 ses i morrn 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s