Och så var det Midsommar…igen!!

 
 
Vi har tagit det fruktansvärt lugnt. Nästa bara slappat i solen, och bara latat oss, vilket vi kanske inte alltid gör på lediga stunder. Har man hus, hund, bin, jobb, trädgård, osv, osv, finns det ju alltid nåt att göra, men vi har slappat.
Vi har bl annat ätit sommatårta. Det smakade bra.
Jag har faktiskt haft en hel del med mina bångstyriga bin att pyssla med, på kvällar och annan ledig tid. Dessa bin jag har, har svärmat TRE gånger. Tre svärmar som har suttut i våra GODA grannars träd. Oc dom har sett ut så här…Ganska vackert, eller hur?
 
Snyggt och prydligt kunde jag ta ner dom i varsin hink.
En svärm gav jag bort, och de boir ett nytt samhälle, och två behöll jag själv.
Jag har ju en mentor som heter Göran, som hjälper mig i alla väder, och han styrde upp hela min bigård förra året, och har även i år hjälpt mig att fixa till det hela.
Och nu skall vi bara hoppas på honung, som finns, faktiskt, och sen på ännu mera honung. Svärmar är inget bra, och man skall göra sitt bästa för att förhindra att bina svärmar, men jag verkar ha väldigt svärmbenägna bin, så dom gör precis som dom vill. Men vi skall hoppas att allt har lugnat ner sig nu.
Jag bara väntar på att få slunga min honumng och kunna få ha det på morgongröten.
 
 
 
 
Och SEN…har vi ju firat BRÖLOPP!  Det var så himla KUL att se, jag tycker att det var fanatastiskt kul med  Kronprinsessan och Daniels otroligt vackra Brölopp-
Säga vad man vill, men ett stycke svensk histpria är det ju, det kan ingen förneka. Och så skall det förbli tycker jag. Sverige har alltid haft kungar och drottningar, det är bara så. Och vi skall vara glada för det. Det hör till Sverige tycker jag.  Leve brudparet!
Daniels tal till sin fru var det finaste jag har hört på länge, han talade direkt ur hjärtat, med värme och kärlek. Hip Hurra!
 
 
Sen skall jag också säga att jag har två veckor kvar att jobba sen är det semestr som gäller för mig….fyra veckor, skööönt.
Det känns ganska bra trots allt som blev med min vovve. Kanske att det bara är en sträckningh, verkar som om det har blivit liiite bättre, och det är ju för att han får vila, och vila…..vilket han hatar. Så jag brukar allt kasta en och annan boll eller frisbee, för hund måste han få vara, vad som än är. Men det blir bara korta prommisar. Man får ta med Loija på långis istället, och hon har inget emot det…
 
Hoppas att alla ni som läser, har en skön helg, och 10000 TACK för alla uppmuntrande cyberkramar och alla verkliga kramar, varma kommentarer, och stärkande ord.
Puss på er alla.
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s