En riktigt fin mössa, och medalj!!

 
 
Idag har jag varit världens vinnare!
Jag har fått en mössa,en OS-mössa, som Sylvia har virkat, världsafin, grön och väldigt varm, kan jag säga. Men jag hade den allt på mig under våran trevliga prommenad i vårsolens glans.
Samt,  när vi kom ner till Mälarbadet så var det en massa skolungdomar på stranden, och när vi glatt fortsatte våran prommis, så hamnde vi i målfållan!
Och tänk!!! ATT VI FICK VARSIN MEDALJ!! Det var skojigt, och så lätt det var att få den; ett glatt humör, och ett par glada lärare!
En sån dag!
 
Alltså, min första medalj på läääänge!
 
 
Häpp häpp, varm och skön är den.
 
Pappa kom en liten sväng och satt i vårsolen och njöt. Min tappra pappa. Jag bjöd på middag, och kaffe, han kom med frallor som han har bakat. Puss pappaRött hjärta
 
Övrigt skall vi göra ingenting på Valborg, för imorrn skall jag upp i svinottan, för att ta mig den långa vägen till Sveljunga och Cajo, dvs Taitos uppfödare, och Loija fd matte. Jag skall på valpträff, och kolla in massor med Lapphundar, samt en hel del Lappisvalpar. Och NEJ…ingen valp förljer med hem! Men åååå vad skoj det skall bli att ses igen.
Vidare skall jag till min kompis Ingmari, OBS! inte bloggIngmarie, utan Ingmari, en kompis som har flyttat till Ullared. Vi skall umgås och shoppa på Gekås, och ta igen massor med saker som vi inte har kunnat göra pga av att vi inte bor i samma stad längre. Jag saknar henne, och åååå vad vi skall snacka……
 
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En riktigt fin mössa, och medalj!!

  1. Ingmarie skriver:

    ha ha! vad häftigt! Medalj utan att tävla! (Eller gjorde ni det?) Och "din" Ingmari bor ju ganska nära mitt gamla hem Halmstad. Ullared har jag besökt x antal gånger…Ladda säger jag bara! :-O

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s