Sköna söndag.

 
 
 
Idag har vi faktiskt softat!!
Taito har fått vila idag, efter gårdagens skiddragarpass. Jag vill se om hans muskler håller. Och hitils har dom gjort det. Fast lite har vi ju promenerat.
Det är så himla underbart att ha honom frisk och hel igen. Fast lite försiktig är jag dock. Han skall inte promenera så mycket om han skall vara i hundgården ett par timmar, om det är för kallt, och han får allt ta några vilodagar, efter ett pass. Och inte får han tokspringa med andra hundar heller. Men även han måste ju träna upp sina muskler, och det gör vi, sakta men säkert.
 
På sistone har han inte simmat, för jag är rädd för att det är för kallt i alla fall, även med täcke på, när man skall hem i en kall bil. Och med dessa vinter temperaturer så är det inte nådigt att bli varm kall och varm igen…tror jag.
 
Men handlat har vi hunnit med, och snart är maten klar. Helgen har varit sååååå bra, och jag könner mig glad och utvilad, och redo för en arbetsvecka igen.
 
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s