Första advent.

 
 
Och man har hunnit med att pynta något sånär…Lite gardiner upp, stjärnor och stakar. Ljuste kommer liksom tillbaka lite grann i novembermörkret.
Det är mysigt.
På morgonen fick manne och jag ut i dimman, för ojoj, vilken dimma! Man såg inte långt framför sig kan man säga.
Alldeles i närheten där vi bor, så finns det ett naturreservat. Talbyskogen.
Nu var det ett tag sen jag gick där, men det är himla mysig skog. Dimman var tät som om man trodde det var älvor i skogen….
Hundarna får inte gå lösa där eftersom det är naturreservat, men det gjorde inte så mycket, dom gick fint i koppel ändå.
 
 
 

 

 

 

Väl hemkommen hade vi som rimfrost i mössan och ansiktet, för all fuktig dimma, som gled omkring.

Vi fikade lite, sen cyklade jag till mamsen. Pappa var redan där. De hade lyssnat på adventsgudstjänst på radiolan. Både mamma och pappa har ett kyrkligt förflutet, mamma är Diakonissa, och har vigt sitt liv att hjälpa via kyrkan. Stellan Bengtsson, som är mammas "präst", var där och hade en liten Gudstjänst till mamma och pappa, med nattvard, jag deltog tillsammman med dom. Och vi sjöng Hosianna i höjden, och mamma sjöng med! Av sitt hjärtas fröjd. Det var kul att se. Sen vart hon trött och fick gå och lägga sig. Lilla mammakråkan…..är med på noterna ibland, och ibland inte alls med…..

Nu bjuder min Stellan på raggmunk med lingonsylt! Det skall bli otroooligt gott!

Sen skall jag gratulera min bror som har fått en mycket trevlig överraskning! Vad det är, är lite av en hemlis, så jag bara grattar till 1000 till honom….

Raggmunk…..

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Första advent.

  1. anna skriver:

    HejSitter och surfar runt och ser vad jag missat när jag varit i farten med allt det nya. Fick nästan en tår i ögat över bilden av lilla mammahanden. Så det är, det där livet. En fin första advent verkar ni haft i all fall. En massa kramar från Anna

    Gilla

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Tack!!!!Det samma till dig…Kramar till dig med.ACB

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s