Värsta lyxen…

Hela denna arbetsvecka har jag fått ha bilen till Östertälje. Vilket har gjort att jag flexar hej vilt, och kommer hem utan att behöva tänka på hur bussen från Östertälje station går. Nice alltså.

Nu börjar det att bli mörkt snabbt på kvällarna, och man får ta på sig pannlampan när man går ut på sista pinkprommisen.

Mina bin har blivit behandlade med Myrsyra idag, för att slippa Varoakvalstret. På lördag blir det dags för sista fodergiven, sockervatten.
SEN är det vintervila som gäller. Men oj vad dom har flugit på sistone. Antagligen pga av värmen, som varit. Men nu kryper tempraturen ner till 5 grader på natten….så det närmar sig allt med det oundvikliga….hösten!!! Vilket är en av mina favorit årstider. Jag älskar färgen på träden, lugnet och alla ljus man får tända.

Skulle vara kul med en riktig vinter. Mina skidor längtar….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Värsta lyxen…

  1. Ingmarie skriver:

    Tänk vad lite det kan behövas för att vardagen ska bli LYX! Som nu när jag har en cykel igen! Men lyx med snö i 08-land blir det nog inte dessvärre. Å andra sidan blir det ju supermagalyx Om det blir och extra festligt om man åker till ställen där det finns. 🙂

    Gilla

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Vardagslyx….det är lyx….Och vinter…hoppet hägrar Ingmarie, hoppet hägrar ;0)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s