Skön helg!

Sannerligen i vårens tecken.

På lördagen var det spårkurs som vanligt. Det blev fältspår på Ing 1. Det gick bra förrutom att Taito har lite svårt att fatta att han skall markera mellanapporterna bättre, men jag antar att jag inte har lärt honom det! Det var så himla mysigt att sitta och snacka i värmen. Fåglarna sjöng och livet var bara så där vårskönt som det kan vara.
Efter spåret så gick Lena med Mjölner, en trevlig Hovawart, Maj-Britt med Lovis,en softis, och jag med mina bägge Lappar, en liten sväng med vovva. Loija som är i slutet av löpet, var ju hur intressant som helst för Mjölner! Luktade hur gott som helst, men se det ville inte Loija alls vara med om! Hon röt ifrån ganska bra till slut, men driften för stackars Mjölner var lite för stor för att stå emot. Till slut så fattade han antagligen att det inte var någon ide. Annars så skötte sig min hundar jättebra. Det var skoj att se att Taito gick till försvar åt Loija, och nafsade Mjölner i bakhasorna när han blev för närgången.

Efteråt så åkte jag till mina föräldrar, och snackade lite med dom. Dom
har en koltrast som har byggt ett bo på deras balkong, för vilket år i
rad vet jag inte, men troget varje år återkommer hon med byggmaterial
till sin "lya". Gulligt.Söndag var det shopping i Skärholmen med Stellan och Johanna, jag köpte
ett par walkingskor. Stellan ett par byxor, Johanna  en jeansjacka, och
smycken till sin fina klänning som hon skall ha på studenten.

Blåsippan ute ute i backarna står….

Sen kom våran prova på grej….Middagsmat till dörren  !!! Tänkte att det skulle vara najs att slippa tänkta ut och handla middags mat till familjen.Två veckros prova på, sen får vi utvärdera.
Men praktiskt som attan, levererat till dörren, ekologiskt så långt det går, och färdig meny med tillhörande recept! Kan det bli bättre??

Vi får se.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skön helg!

  1. Ingmarie skriver:

    Smart grej! Det där med att få maten hemlevererad. Ochdessutom slippa fundera på vad man ska göra med den. ;-)Hur gick det?

    Gilla

  2. Ann-Charlotte skriver:

    En middag gjord, och det var väl okay….allt nytt är ju trevligt.Resten av recepten ser goda ut, så det är ju bara att hoppas på att det stämmer med förväntningarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s