Fredagsprommis, spår och kaffekalas.

I fredags så hade jag bestämt att gå en socialprommis med Marie, vi skulle träffas vid Preem-macken kl 09.00, så jag gick hemmifrån kl 08.45, och möttes upp av Marie och hennes Sheltiegäng, och ne ny bekantskap, Carina, med två st Jack Russels. Marie sa att hon ville ta en prommenad på åtminstone 1 till 1,5 timmar, passade fint för oss. Det blev TRE TIMMAR….Jorå, där kan man snacka om prommenad. Väl hemma, med trötta ben kan jag säga, så vart det grisöra och en skön vila för både matte och vovva, fast jag skippade grisörat!!

Glatt gäng på Marenplan.

På eftermiddagen var det dags för veterinären, ända ner till Trosa åkte vi. Men det är det värt när man får så bra mottagande. Taito röntgade tassen, men inget fannns att anmärka på. Han blev remiterad till Strömsholm! Fortsättning följer.

Spårkursstart idag. Ut till Svartbro kl 10.00. Tänk att det är så himla kul att springa omkring i en blöt skog och lägga spår, fika i rått kallt väder, och sen springa efter sin hund när den spårar….PLUS springa efter två hundar till som spårar. Konstigt…men kul är det.

Till slut vart det släktfika för 19 åringen, Götapetter vilket festande…och NU skall det bli slappo i soffan, släcka alla lysen 20.30, samt nanna kudden tidigt, för i morgon är det Lapphundsträff!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredagsprommis, spår och kaffekalas.

  1. Ingmarie skriver:

    Du ligger då i som en rem! Härligt! Hoppas det går bra med Taito…

    Gilla

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Jorå…det är hårt att ligga på topp;)))))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s