Lediga sköna dag.

 
 
Nu har jag varit ledig i två dagar, skööntt.
Jag har inte gjort ett skit inomhus, som jag planerade, men det ligger kvar. Jo, jag dammsög huste OCH soffan…det var en upplevelse. Med hundar som har hela grustag i pälsen och popcornätande familjen så fanns det grejor från ett helt kompani under soffkuddarna. Men nu är det borta, skönt.
 
Har även varit med pappa till ortopedverkstan, för att prova ut nya inlägg till hans dåliga fot, och fick honom att satsa halva pensionen på ett par vettiga och stadiga skor som skall hjälpa till att hålla honom uppegående. Mitt hjärta har lättat med 2 ton för att det äntligen är fixat. På fredag hämtar vi dojorna, och banne mej då skall han gå som man skall och inte hasa fram med skor utan skosnöre!
 
Igår tog Kerstin och jag en prommis i skogen, och den här gången fick vi med oss fika till och med! Fast att man skall hålla hundarna kopplade nu så fick kuta en liten sväng efter bollar, det brukar vara så kul så kul. Det är plusgrader och snön håller på att ge upp, fast att det snöade rätt så bra förut. Nu skulle ju inte jag tro att det kommer nåt mera.
Och en annan mycket mysig sak var att det var LJUST kl 6.30 i morse vid hundpromenaden!! Det är helt underbart.
 
I går var jag hos Kiropraktorn och blev behandlad. Jag har haft ont i ryggslutet som bara den på sistone, och tänk att det kan bli så bra när man har varit där. Känner man sig som ett paragraftecken när man kommer, så går man rakryggad därifrån! Fanatastiskt. Jag går dit i genomsnitt en gång per månad, och har så gjort i ca 26 år…till samma klinik! Snartborde jag få tapperhetsmadalj, eller vad sägs? Jakob Petersen är bäst!
 
Nu skall jobba i två dagar och sen vara ledig i tre! Jag laddar vårbatterierna och kämpar på med vårtröttheten och håglösheten, som börjar släppa taget lite grann nu…hoppas att den sticker åt pipsvängen fort nu.
 
Snart ser det ut nånting så här i krukor och bunkar. Längtar…

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s