Nåja…

 
 
 
Idag har man välan fått lite perspektiv på saker och ting, och jorden har fortsatt att snurra.
Har gått en riktig långprommenad med vovvarna på morgonen, ca två timmar. Otroligt skönt att ströva omkring i skogen med hundarna lösa, och bara vara. Inte en kotte så långt ögat når. Sen kom solen, med hela sin glans, det var så otroligt upplyftande, så jag gick en sväng till i skogen, ca 1 timme. Skööönt. Såg ett rådjur som med all säkerhet hade kunnat få sig en hund i hasorna, men som tur var dom fortfarande i kopplet. Jag vet inte riktigt hur man skall få bort detta beteende på Taito, jag tror det är ganska kört med det. Han har dragit iväg så många gånger, och han skiter fullständigt i vad jag säger eller skriker. Men fr.o.m. söndag får inte hundarna gå lösa i skog och mark, och det får ju verkligen gälla min vovve Taito. Loija är lite annorlunda, hon kan skita i det vilda livet, men en och annan gång har även hon dragit iväg efter Taito, och haft skitkul. Som tur är så har dom inte riktigt den där långdistanskonditionen, så dom blir trötta fort, och kommer tillbaka till mig innom två minuter…och skäms som oftast.
 
Jag har även gjort lite annan nytta, som att plantera om mina Femöringar och Narrhuvor, lite gammaldags mormorsblommor, som återkommer varje år om man sköter det bra.  Det är liksom ett litet vårtecken att få göra det, och jag har sportlovsveckan som referens. Just då är det dags, då blir dom som bäst på sommaren.
Så nu är det bara att vänta och se.
 Narrhuva                                                      Femöring.
 
 
I helgen är det jobb som väntar, men sen är jag ledig två dagar på raken, det är nice.
 
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nåja…

  1. Ingmarie skriver:

    Jisses vad du är händig! Blommor och bin. hehe 😉 Skönt att Taito inte haltar men hoppas du snart får röntgen tid. Bäst att kolla upp oavsett. (Gör du det inte så kommer han att börja halta igen. det är lagen om.. ja du vet..) Önskar dig även härliga lediga dagar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s