Solen skiner…

 
 
Vädret är på topp, i två hela dagar har solen skenat från en klarblå himmel. På fredagen var jag ute i två timmar med min goda vän Kerstin…härligt….bara för att upptäcka när jag kommer hem att Taito haltarLedsen.
Ve och fasa, ringer Animalen, som ber en veterinär ringa upp mig. Det tycker jag är väldigt rart. Konstaterar att vi skall röntga handleden denna gång, och fortsätter med Previcox, och Läppmussla. Sjutton också, jag trodde att det skulle vara ganska bra nu, men icke sa nicke, Skönt att vi röntgar igen så man får se vad som har hänt i den lilla handleden. Han har ju lite svårt att vara still våran lilla Piffe. Jag blir så himla ledsen, jag hoppas verkligen att det kan vara nåt som går över.  Blir inte mycket till att dra med honom här inte.
 
Nåväl, dagen idag har vi haft det så mysigt så, vi började med att hjälpas åt att lasta in ved till pannan, mannen högg och jag baxade. Sedan tog vi och packade matsäcksryggan, och åkte till Brandalsund. Ett toppenställe att spendera några timmar med att strosa och fika. Och folket lyste med sin frånvaro, men solen, den var med oss hela vägen. Hundarna fick springa lösa i sin egen takt. Lite försök till att jaga änder och svanar, men attans, de for ut i vattnet, och dit vill man ju INTE.
 
Om jag bara fick tag i en enda av dessa gaphalsar….
 
 
 
Lite utsikt mot Södertäljehållet.
 
Utsikt på kullen vid Brandalsund.
 
Jag lade ett väldigt kort spår åt Taito, på platten, fast det var ju gräsunderlag, men det gick utmärkt. Asfalt får vi ta vid nästa spårtillfälle, nästa gång så jobbar jag så då blir det inte ut till Ing 1 i alla fall, skall välan försöka lite här hemma.
 
Ikväll är vi helt solo, för bägge barnen är borta ikväll. Vi skall äta Tacos och bara slappa, basta lite och njuta av ensamheten…..
Eller så får vi tuppjuck utan barn i huset….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Solen skiner…

 1. Marie skriver:

  Hej!!Nu har jag hittat hit (det tog ett tag)..Men vad har hänt med Taito-killen?? :-(Hoppas det inte är något allvarligt o att det blir bättre snart.Vi ses väl på nästa träff? //Marie & Rocky

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Verkar som om jag och Taito är lite lika… Vill så mycket och det är så härligt att vara ute att det blir lite väl bra. Hoppas du får ett bra svar efter röntgen. /Ingmarie (http://blog.nemonisimors.com)

  Gilla

 3. Ann-Charlotte skriver:

  Ja om jag det visste vad som har hänt med vovven. Men ivrig som han är så vet jag att hab har lekt med en storpudel för ett bra tag sen, och sen dess vart han halt. Men han haltar inte jämt så man fattar liksom inte vad det som har hänt.Marie: klart att vi kommer på träffen. Skall bli jhättekul att ses igen.Jorå Ingmarie, det är kanske samma energi i er två, VÄLDIGT svårt att ta det lugnt när man är ute och på gång.

  Gilla

 4. Marie skriver:

  Rocky har oxå varit lite halt emellanåt faktiskt. Vet inte varför o när vi var till veterinären för att kolla upp det så kunde dom inte hitta nåt. (detta var för 1-2 år sen) men nu är han bättre, möjligt att han kan halta till nåt ibland men inget man lägger märke till alls. Taito kanske fått nån stukning efter leken eller nåt, vem vet?!

  Gilla

 5. Ann-Charlotte skriver:

  Det är ju inte så att han behöver vila i bur precis, så det är ju skönt, vi kan gå långa prommenader, men det får inte bli för mycket tokspring. Så nu haltar han ingenting faktiskt…mycket märkligt. Men nu trycker vi i honom Grönläppad mussla och inflammationshämmande/smärtstillande. Sen får vi se vad rtg säger på fredag.Skulle tippa på en stukning vid leken med pudeln.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s