Spår och drag..

 
 
Idag har jag och hundarna varit ute vid det gamla Ing 1, och spårat. Och till min stora glädje dök Jan-Lennart upp, med en trehjulig sparkcykel, och skulle dra med sin hund. Naturligtvis så frågade jag om jag fick pröva med Taito. Och naturligtvis fick jag det! Sagt och gjort, jag fick låna ett Nomesele av en spårkompis, och så bar det iväg……nja, bar i väg och bar iväg…..GötaPetter….man fick ju ha ett sele på sig …urghhhh. Taito fattade inte så himla mycket ibörjan, men jag sprang iväg, och kallade litegrann och jag sprang även iväg och gömde mig. Han sprang lite så där, och drog välan lite så där…..men med lite övning så kanske det skall bli okay. Det är ju det där med selen förstås. Men skam den som ger sig…bara att fösöka att öva, och öva, och öva.
 
Spåret gick som en dans, han är ju helt suverän, Taito. Det är så himla kul med att spåra med honom. Och nu när det är snö, och man ser fotspåren, är det faktiskt ännu roligare, för man ser HUR han spårar, på exakten liksom. Typ…"här har det gått nåt annat än den jag spårar, måste kolla av lite"…."men jag fortsätter på mina spår som jag började med". Och så går han tillbaka till de spår han började med. Han är bra duktig alltså.
 
Sen kastade jag lite boll med våran Chuckit en himla rolig bollkastarsak som jag köpte i Kanada när vi var där 2007, och det är ju alltid kul. Bollar är alltid roligt. Det värsta är att han haltade när vi kom hem….och när jag stretchade honom, så märkte Johanna och jag att det inte alls var armbågen, utan knät? eller är det handleden, på en hund? I alla fall blir det väl till att ringa vetten igen på måndag, för att höra hur jag skall göra med det. Skit åxå, vi som röntgade armbågen….inte konstigt att det inte syntes något, fel led som det var. Det blir väl vila hela dagen idag för hans del alltså.
 
 
Jan-Lennart med draghunden Taito.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Spår och drag..

  1. Ingmarie skriver:

    ha ha ! Vilken underbart GALEN grej! Påminner mig om när vi spände fast snowracern bakom hästarna och sen fullt ös. Herregud!Det kunde gått hur illa som helst! Men det var vansinnigt kul!Hoppas Taito blir bra. Kram/Ingmarie

    Gilla

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Snowracer bakom hästar låter också himla kul. Full fart framåt….Jag hoppas att Taito blir bra i benet och kan springa….då blir det åxå full fart framåt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s