Ledig idag..

 
 
 
Nu är jag fyra dagars ledig, efter en ganska hård vecka med långa pass, och mycket att göra. Det känns underbart. Och ännu mysigare var att snön kom fallande ner idag.
Gick en lååång prommis med Marie och hennes sheltisar, alltid lika kul och trevligt. Runt Ragnhildsborg och in till Weda för att hämta den lilla shoppingvagnen; Ford KA.
Minnsann rymde dn fem hundar och två tanter på en gång…Inte klokt vilken kapacitet.
 
Var och handlade på COOP forum med Stellan och min pappa. Det vart mycket varor kan jag säga. Knappt att det fick plats i den lilla bilen. Men finns det hjärterum, så får man plats med maten. Det könns som om man gjort en hel del idag, för jag är allt lite seg i kroppen. Arne håller på att snora och låter som en lungsjuk man. Får man bara hoppas att man inte får nåt sånt i sig, nu vill jag vara frisk. Men mycket sjuka är det runt omkring, magsjuka och snorsjuka. Mycket frisk luft och mycket C-vitamin. Hoppas att det kan förslå.
 
Så här såg det ut i morse, var nog bara solen som fattades.
 
 
 
 
 
Här sitter gullullisarna och vinkar Hejdå, när jag går till jobbet.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ledig idag..

  1. Marie skriver:

    Hejsan! Tackar för mycket trevligt promis-sällskap! Det måste vi som vanligt göra om när våra tider passar…Kram från Marie & sheltieligan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s