Veterinärbesök

 
 
Idag var det besök hos veterinären på Animalen. Dags för vaccination och koll av Taitos framben. Det var ju så att han var halt på det ett tag i somras, och nu har det kommit tillbaks igen. Den gulliga veterinären Sofia Müller på Animalen, gick igenom hela vovvan och röntgade sedan för att vara helt på den säkra sidan. Som tur var fanns det inget att anmärka på, så vi skall nu tetsa ev. Glucosamin, nån slags läppmussla och stretching. Samt INGET tokspring med andra hundar på ett bra tag. Det får räcka med att springa med morsan…
Jag blev så himla glad att det var okay i skelettet. Nu kan man ju i alla fall fortsätta att ha kul på prommenaderna.
 
Igår på förmiddagsprommenaden var det dimmigt och mysigt ute.
 
Det kändes nästan lite spökligt ute, alldeles tyst och lugnt.
 
Jag har även hunnit med en stadsprommenad med vovva. Taito den lilla damphunden, tyckte spotlighten på marken i en gångtunnel kunde vara ett potentiellt hot för världsfreden. Lika bar att skälla utav h—ete. Jag fick gå fram och tillbaka tre gånger för att han skulle kunna fatta att det bara var lampor!!! Nosa och skälla på varenda en. Sen vart det lugnt. Jag skrattade med min prommiskompis Marie när jag skjutsade hem henne och hennes tre fina sheltisar sen. Kristina och Allis brallis var med på prommenaden också. Kul att träffa prommiskompisarna.
 
Imorgon blir det rapport från Johannas vernisage, på Flickskolan. Wendela Hebbe gymnasiets treor skall ha utställning där i en vecka. Spännande.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s