Lite vinterväder

I morse när jag gick upp så var det -7 C ute och hela "världen" är vit av vacker rimfrost.
Solen sken och det var jättefint ute.
Jag tog med mig den "riktiga" kameran och tog lite bilder, Den "oriktiga" kameran är ju mobiltelefonen, och den tycker jag inte är riktigt lika vass som den "riktiga" kameran….antalet megpixlar till trots. Förmodligen är det välan bara så att jag inte har lärt mig mobilkameran annu, till 100% alltså.
Jaja, en långprommis vart det och det var skönt, ingen blåst bara kallt. Mina vantar är helt usla på att hålla värmen, så det blir att leta nya. Skulle ha snackat med
tomten om det, men jag glömde…
 
 
 
 
 
I alla fall ganska mysiga bilder tycker jag.
 
Konstigt är det att fortfarande har det knappast smällt nånting alls!!! Jag fattar nada, förra året vid den här tiden var det ett elände med smällare, och nu är det ingenting!!!!  Skööönt.
Själva Nyårsafton blir väl en pärs. Förra året så spelade vi gamla vinylplattor rejält högt under själva fyrverkeri akten, alltså tolvslaget, och det funkade. Sen var det ju ganska kul att höra de där gamla slagdängorna från förr. Nostalgin bara flödade, och våra barn bara glodde stort och skakade på huvet, i omgångar. Alltså, har NI åxå haft ett ungdomsliv…??? verkade som om dom tänkte. Dom skulle bara veta. Det är väl en hel del som man inte har berättat för dom små liven. Dom skulle völ svimma av chock då, skulle jag tro. Så det får vänta tills dom är ÄNNU äldre…om ens då!! I år skall den vuxna dottern ut på galej på Nyåret, och det är faktiskt första gången som hon är ute och "ränner" en nyårsafton, jag är så glad att hennes goa pojkvän Jamal är med henne, då käönns det tryggt. 
Så Stellan Arne och jag skall tillsammans göra inträdet i på det nya året så kul som det bara går….Sen skall jag upp kl 05.00 och jobba dan efter!! Så jag kan säga så här; det blir en stilla tillställning för min del i alla fall.
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s