Dan före dan…

 
 
…………OCH SOLEN SKINER!!!!!  Jag blev sååå glad. Den blåser småsnålt och kallt, men på med långkallingar och varma kläder sen är det bara att gå ut!!
 
Gick stavgång med vovva innan frukost, sen gick jag enn till långprommis med vovva innan lunch. Smutsen från päls och tassar är som bosrta och golvet har varit okay i tre (3) dagar, fantastiskt.
 
Men klart att man saknar snön. Fick ett mail från min kära kusin Paula i Västra Canada
på Vancouver ön, dom har…hör och häpna -9 C och ca en halv meter med snö….
Här skuttar deras Border Collie, Ripley runt i trädgården. Kolla picnic bordet!
 
…Och hos oss såg det ut så här idag:
Borde det inte vara tvärtom kan man tycka…är det den globala uppvärmningen? eller är det bara sånt där konstigt som sker ibland??
Man undrar, det borde ju vara tvärtom. Där i Canada blir dom helt ställda när det kommer så mycket snö, skolorna stänger, arbetsplatserna stänger, de har två plogbilar i en miljonstad! Dubbdäck??? Aldrig sett eller nånsin haft…
 
I allafall är förväntningarna på topp just nu när tomten är i antågande. Godis bakas och leverpastej fixas. Skinkan är redo och gröten puttrar. Vad mer behövs??
Julen är alltid lika rolig, fast ibland kan den kännas jobbig också. Man tror att man aldrig skall hinna göra allt som "måste" göras, men det gör man.
 
Nu skall vi ha en skön Jul alla som läser detta, och ta det lugnt och äta gott och tänka goda tankar. Umgås med nära och kära, och vara rädda om varandra.
 
Kram på er alla som jag känner och alla andra som läser dessa rader.
 
Skön JUL och Gott nytt på er.
 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dan före dan…

  1. Ingmarie skriver:

    Här i Dalarna är det vitt av snö och flera minusgrader. Solen har skinit hela dagen, ingen hemsk vind och på Lugnet åker skidåkarna så det ryker.Mycket närmre än att behöva åka till Kanada. Plogar gör de med här. 😉 Önskar dig en härlig jul med allt du önskar dig! STOR kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s